مرکز اسناد و کتابخانه ميراث فرهنگي در آرزوي ديجيتالي شدن

به گزارش ميراث آرياchtn)) مدير مرکز اسناد و کتابخانه سازمان ميراث فرهنگي در مراسم آغازهفته پژوهش که در سالن اجتماعت پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي برگزار شد افزود:کتاب‌هاي اين مرکز معمولاً از طريق نمايشگاه‌هاي بين‌المللي و تخصصي وبرخي از کتابخانه هاي معتبر و گاه به صورت اهدايي تهيه و در اختيار پژوهشگران قرار مي‌گيرد.

حميد ابراهيمي در ادامه خاطرنشان کرد: مرکز اسناد و کتابخانه سازمان ميراث فرهنگي نقش مهمي در گردآوري و جمع‌آوري مطالب و اطلاعات بي نظيري هم‌چون اسلايد، فيلم، بروشور، چاپ، پوستر، لوح فشرده، پرونده ثبتي، نقشه حريم و جغرافيايي، طرح هاي مردم شناسي، اشياي باستاني، فيش هاي مردم شناسي ،کارت عکس‌ها و غيره دارد.

وي با اشاره به اين‌که مرکز اسناد و کتابخانه سازمان ميراث فرهنگي با اسناد تاريخي بسياري سروکار دارد بيان داشت: هم‌اکنون برخي از اسناد مربوط به دوره صفويه دچار آلودگي قارچي شده‌اند که تا حد امکان مرمت و نگهداري آنها در شرايط مناسب در دستور کار قرار گرفته است.


وي در پايان به منظور ديجيتالي شدن مرکز اسناد و کتابخانه سازمان ميراث فرهنگي خواستار حمايت و همکاري پژوهشگاه ميراث فرهنگي شد./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388092840